Припомнят, че през април мюзикълът на британския композитор Андрю Лойд Уебър бе

...
Припомнят, че през април мюзикълът на британския композитор Андрю Лойд Уебър бе
Коментари Харесай

От Бродуей до София. „Фантомът на операта” се завръща с девет пре...

Припомнят, че през април мюзикълът на английския композитор Андрю Лойд Уебър бе посетен от 45 000 фенове, в 14 изцяло разпродадени представления. „ Някои фенове споделят, че са гледали спектакъла няколко пъти и нямат самообладание да го видят още веднъж. Други са разочаровани и съжаляват, че не са съумели да си закупят билети в точния момент “, описват уредниците.

 

„ Огромният полилей от един звук, тежките пердета, обилните декори, пресъздаващи атмосферата на Парижката опера от предишния век, и въртящата се сцена още веднъж ще гостуват в НДК. 230 красиви костюма и атрибут, претрупан в 15 тира, се завръщат в София. В функциите още веднъж ще забележим към този момент познатите и обичани на българската аудитория артисти – Надим Нааман в облика на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджия Уилкинсън като Кристин, Дъги Картър - Раул, Лара Мартинс като Карлота, Валери Кутко в ролята на Мадам Жири “.

Жив симфоничен оркестър с диригент Джон Ригби ще извършва фамозната музика, която ще доближи до всеки фен в залата, с помощта на неповторимото аудио съоръжение от близо 30 професионални колони, прецизират уредниците, предава Българска телеграфна агенция.

 

„ Фантомът на операта ” идва в София по съглашение с Really Useful Group и Broаdway Entertainment Group. Really Useful Group е благосъстоятелност на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и разпространява неговата музика по целия свят. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР